Quick Links: Download Gideros Studio | Gideros Documentation | Ultimate Guide | Gideros Development Center
DataSaver problem / question - SOLVED - Gideros Forum

DataSaver problem / question - SOLVED

Ninjadoodle Member
edited November 30 in General questions
Hi guys

I'm trying to use DataSaver, and everything works fine in the desktop and Android players.

However when I export to HTML5 I get this error ...

[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (jzptool.js, line 0)
[Log] GL_VERSION:OpenGL ES 2.0 (WebGL 1.0 (2.1 NVIDIA-10.4.3 310.41.35f01)) (gideros.html, line 103)
[Log] (gideros.html, line 103)
[Log] GLSL_VERSION:OpenGL ES GLSL ES 1.00 (WebGL GLSL ES 1.0 (1.20)) (gideros.html, line 103)
[Log] (gideros.html, line 103)
[Warning] WebGL: INVALID_ENUM: renderbufferStorage: invalid internalformat (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_ENUM: renderbufferStorage: invalid internalformat (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_ENUM: renderbufferStorage: invalid internalformat (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Warning] WebGL: INVALID_OPERATION: framebufferRenderbuffer: no framebuffer bound (gideros.js, line 1)
[Log] json.lua Not found in archive (gideros.html, line 103)
[Log] json/init.lua Not found in archive (gideros.html, line 103)
[Log] _LuaPlugins_/json.lua Not found in archive (gideros.html, line 103)
[Log] _LuaPlugins_/json/init.lua Not found in archive (gideros.html, line 103)
[Log] json.so Not found in archive (gideros.html, line 103)
[Log] *callFile* stack NOT ok begin:1 end:7 delta:-1 (gideros.html, line 103)
[Log] dataSaver.lua:4: module 'json' not found: (gideros.html, line 103)
no field package.preload['json']
no file './json.lua'
no file './json/init.lua'
no file './_LuaPlugins_/json.lua'
no file './_LuaPlugins_/json/init.lua'
no file '/usr/local/share/lua/5.1/json.lua'
no file '/usr/local/share/lua/5.1/json/init.lua'
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/json.lua'
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/json/init.lua'
no file './json.so'
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/json.so'
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so'
stack traceback:
dataSaver.lua:4: in main chunk
(luac): in main chunk

Not really sure what I'm doing wrong :(

If anyone could help, that would be awesome!

Thank you!

Comments

Sign In or Register to comment.